fbpx

Afslanken uitleg van onze aanpak

Wil jij afslanken? Strakker in je vel? Buikje eraf? Wij helpen je graag!

Hoe gaan wij dit aanpakken:

We maken graag een persoonlijke afspraak. Tijdens dit gesprek maak ik graag kennis met jou en bespreken wij jouw eet- en leefstijl, we doen een fit-check en geef jij duidelijk aan wat jij graag wilt verbeteren. We kijken naar je knelpunten  en zoeken naar oplossingen die bij jou gaan passen. Vaak zijn dat kleine aanpassingen. Dat is bijvoorbeeld water drinken en het ontbijt aanpassen. We leggen uit waarom het zo goed is om eerst je ontbijt te gaan vervangen met een Herbalife-shake. Om kennis te maken met Herbalife hebben wij een super aantrekkelijke actie: Je ontvangt  vrijblijvend een try-out-ontbijt-pakket van Herbalife voor 6 dagen ( zie foto rechtsboven). Dit alles is dus met een gesloten portemonnee:-)

Wat zit er in een try-out-ontbijtpakket?

  • 6 zakjes vanille shake (met gratis recepten voor een heerlijke snelle smoothie, als ontbijt)
  • 8 tabletten ( deze verhogen je verbranding en reinigen lekker)
  • Tijdens deze 6 dagen houden we contact en geven jou tips. Na 6 dagen zien we elkaar weer en heb je ook jij resultaat. Daarna start bijna iedereen met een maand-ontbijtpakket (*)van Herbalife.

(*)Wat zit er in een ontbijtpakket voor 1 maand? (zie foto rechtsonder )

  • 1 Formule 1 Shake ( 8 verschillende smaken, makkelijk én lekker)
  • 1 Instand kruidendrank (kan je drinken als thee, helpt je vet te verbranden)
  • 1 Aloe sirup ( reinigt je aan de binnenkant op een milde manier)

Wat zijn de kosten?

Kosten zijn variërend van €1,50 – €3,80 per dag ( goed, beter, best)

Waarom werken wij zo? 

Wij geloven in duurzaam afslanken (geen jojo effect). Ons principe is het verbeteren van je lichaamssamenstelling (meer spieren, minder vet= minder cm). Zo gaat je verbranding omhoog. Wij gaan jou leren op een makkelijke en lekkere manier aanpassingen te maken in je eet- en leefgewoonten. Dat start met een ideaal ontbijt. Wij zien daar hele mooie resultaten mee, lees ook de recensies. We houden contact je krijgt volop tips en we maken een vervolgafspraak om waar wenselijk nog te personaliseren. De persoonlijke coaching is geheel gratis! We hebben hier een hele mooie tevreden klantenkring mee opgebouwd, waar we erg trots op zijn!

Nieuwsgierig?

Doe de ontbijttest op deze website en we nemen contact met jou op.