fbpx

Herbalife24 Sportvoeding

De Herbalife24 sportvoeding is bestemd voor iedereen die extra beweegt, dus niet alleen voor top-sporters! Waar we wel blij mee zijn is dat topsporters de Herbalife24 sportvoeding gebruiken. Herbalife is voedingssponsor van AJAX, PSV, Cristiano Ronaldo, Wilson Kipsang en nog veel meer (totaal meer dan 150 sponsorships!). Als het goed is voor topsporters, dan is het zeker ook goed voor jou.

Welke producten zijn er zoal?

  • Sportshake Formule 1 ( vóór elke training)
  • Rebuild Strength (herstel-shake ná het sporten voor meer spiermassa)
  • Rebuild Endurance (herstel-shake ná het sporten voor cardio)
  • Prolong (tijdens zeer actieve inspanning, biedt herstel tijdens het sporten!)
  • Hydrate (hydratatie voor de spieren, voor- tijdens- en na het sporten)
  • CR7 Drive (Hydratatie én vitamine en goede suikers voor behoorlijke inspanning. Mede tot stand gekomen in samenwerking met Cristiano Ronaldo).

Onderling zijn de producten ook nog te combineren.

Je denk misschien, dat ziet er prima uit maar: Wat is nu goed voor mij?

Dat hangt af van welke sport je doet, hoe vaak je sport, maar ook wat je ernaast doet, jouw gewicht, lengte, spiermassa, man of vrouw? enz. Het is dus best persoonlijk.

Daarom maak ik graag een afspraak met jou, zodat we alles kunnen personaliseren. Die eerste afspraak ik geheel gratis. De gehele begeleiding trouwens. Het enige wat jij hoeft te betalen zijn de producten die je zelf gebruikt. Mooi toch?

Ook voor een sporter is ontbijten erg belangrijk. Daarom willen we daar ook graag weten wat jij ontbijt. Doe snel de ontbijttest op en ik neem snel contact met je op.