fbpx

Daar komt de Bruid…

20 augustus 2016

De mooiste dag van je leven……. Ik begeleid op dit moment in ons Centre vier bruidjes  zodat zij zich de mooiste bruid  voelen op hun speciale dag. De meeste vrouwen willen toch nét nog een paar cm’s kwijt rond hun……. of hun……… Tja , welke vrouw is nu echt tevreden??  Zo heb ik samen met Margreet een traject afgerond. We hebben een doel gekozen en daarop ons plan gemaakt. Onderweg hebben daar dikwijls wat (kleine) aanpassingen gedaan. Belangrijk is daarbij dat je open kaart speelt en contact hebt.

Het is gelukt!! Margreet mag tevreden zijn en ik best een beetje trots. De trouwjurk is een hele maat kleiner als dat ze had gedacht omdat ze 30 cm’s is afgeslankt. Dat zijn 16 pakjes boter!!!

En dát zie je. Het belangrijkste is dan ook nog dat Margreet meer energie heeft. Alhoewel de zenuwen nu toch wel een klein beetje gaan meespelen. Is de jurk wel echt mooi? En zou hij wel goed zitten?Loopt alles op rolletjes? en………..  Komt goed Margreet, ook dat hoort erbij.

Hoe Margreet die precies heeft gedaan? Ik kan je verklappen dat het ontbijt daar een belangrijke rol in heeft gespeeld. Echt waar. Het ONTBIJT. Want van een goed ontbijt heb je de hele dag profijt!!

Ik wens jou een hele mooie dag Margreet samen met de man van je leven. Geniet er vooral van en ik kijk uit naar de foto’s.Kijk even op reviews op deze site om het verhaal van Margreet zelf te lezen.

Snap je nu waarom ik dit werk zóó ontzettend leuk vind, mijn dag kan niet meer stuk!!

 

Geschreven door: Nienke Visscher

Plaats een reactie