fbpx

Daar sta je dan………

26 juli 2016

Blogs gaan schrijven… heel lang heb ik het uitgesteld en toch kriebelde het altijd. Ken je dat gevoel?Als zand dat in je slippers tussen je tenen komt. Schuurt een beetje, kan best iets irriteren en herinnert je ook aan die geweldige zee met dat mooie strand. De Zón, Vrijheid!Toen kwam  onze nieuwe website (hoe vind je hem?) En er kwam een kopje BLOG. En nu ga ik het doen! Ik beleef zoveel mooie dingen in mijn leven. Veel ervaringen met andere mensen, contacten, wat doet voeding met ons, emoties. Ik werk al 12.5 jaar als lifestylecoach (welzijnscoach) en heb zoveel beleefd dat ik vaak noemde dat ik er wel een boek over kan schrijven. Dát ga ik niet doen, haha, maar daardoor kan ik wel putten uit heel veel belevenissen.  Ik leef mijn passie omdat ik mensen mag inspireren over voeding en leefstijl en ook mensen mag helpen een eigen bedrijf te gaan runnen. Ik heb heel veel ideeën waar jullie ook vast wat mee kunnen. En het leuke is dat jij kunt reageren. Interactief. Laat me weten wat je van mijn website vind, of heb je een vraag over je voeding? Of……. Let me know.

Wordt vervolgd…………

 

Geschreven door: Nienke Visscher

Plaats een reactie