fbpx

Dag met een gouden randje

15 september 2016

Tja, vandaag weer zo’n dag met een gouden randje. Dan ben ik zó blij dat ik gekozen heb om voor mijzelf te werken met mijn passie. Het contact met (nieuwe) mensen en het coachen van klanten. Vandaag was ook weer zo’n dag waarin veel positiviteit ontstond. En weet je hoe dat kwam? Omdat het lukte om bij een aantal mensen de beste versie van zichzelf te worden. Voorbeeldje? Ik noem geen namen….

Deze jonge man kwam binnen en had geen overgewicht of speciale klachten. Ik had hem ontmoet omdat wij op zoek waren naar bloemetjes in onze tuin. We (mijn man ook) droegen onze button met daarop  “mag ik jou een proefpakket van Herbalife aanbieden voor zes dagen” Samen met zijn collega moesten ze er eerst een beetje om lachen , maar tenslotte wilden hij dat “best eens proberen” Zo gezegd, zo gedaan. Op een avond kwam hij en ik heb uitgelegd hoe het werkt met dat pakket en dat ik graag contact hield deze dagen en ook een afspraak gemaakt voor ná die zes dagen. Het lijkt wel of ik meer energie heb, gaf hij blij toe. Zou dat kunnen??  Hij is met een maandpakket ontbijt van Herbalife doorgegaan na die maand kwam hij gisteren dus weer.

Helemaal blij!! Voelt zich energieker en kan morgens beter zijn bed uitkomen. (hoe zit dat met jou??) Ongelofelijk, de dag is veel leuker. Hij wist niet dat het ontbijt aanpassen zo’n enorme impact had.

Weetje, en daar wordt ik nou blij van!!

Wil jij ook zo’n Try-out-Ontbijtpakket proberen ? Doe de Ontbijttest op deze website en ik neem contact me je op.

 

Geschreven door: Nienke Visscher

Plaats een reactie