fbpx

Grote schoonmaak

21 oktober 2016

In mijn jeugdjaren was het heel vanzelfsprekend dat je een grote schoonmaak in deed in het voor- en najaar. Alle laatjes,kasten en vitrages, ja echt alles verdiende een poetsbeurt. Matrassen naar buiten, vitrages gewassen, gordijnen luchten en kleden opgerold en naar buiten. Nieuw behangetje:-) Wat ik me kan herinneren was dat het nooit zo gezellig was op die dagen. Alles was kaal en of leeg en was van zijn plek.  Tijden veranderen. De meeste huizen hebben goede afvoer van rook (kachels) en etensluchtjes. Tja, er is veel verandert (lees verbetert) in de afgelopen jaren. Dus als we ons huis gewoon lekker bijhouden is alles netjes en schoon. Elke dag een beetje dus.

Waarom kom ik hier op? Er zijn ook veel mensen die een korte grote schoonmaak in hun lichaam aangaan. Er zijn vele mogelijkheden. Het is ook goed als je lichaam lekker gereinigd wordt, ook aan de binnenkant. Vezels doen dat bijvoorbeeld.  Ze voeden lekker én ze reinigen. Er is slechts één probleem: Er zitten weinig vezels in onze standaard voeding. En als je die dus niet toevoeg ……..je raad het al, wordt je niet goed gereinigd, met alle gevolgen van dien.

Wat moet je dan doen, hoor ik je zeggen. Daar heeft Herbalife over nagedacht en op een heel sterke manier. Het zit nl in de standaard voeding, zoals bijvoorbeeld het ontbijt. Er zijn verschillende soorten vezels. En mijn favoriet is  de Aloe-sirup, ook nog eens in drie smaken!  Zó lekker en makkelijk. Het fijne is dat je op een milde manier gereinigd wordt en je lichaam dóet het er hartstikke goed op!!  Neem Aloe net voor je ontbijt en je begint al met een douche aan de binnenkant voordat je dag echt start. Ook elke dag een beetje, net als met de schoonmaak van je  huis. 

Ook eens proberen? Elke dag je lichaam een beetje reinigen met je ontbijt, ipv in één keer een hele grote schoonmaak?? Heel prettig en ook nog eens veel efficiënter. Doe de ontbijttest op deze website. Ik ben benieuwd hoe jij het gaat ervaren.

 

Geschreven door: Nienke Visscher

Plaats een reactie