fbpx

Hoe was jouw vakantie?

29 augustus 2016

Zit jij ook alweer in je “werkmodus”? Leuke vakantie gehad? Heb je genoten? Ik hoop van wel. Tijdens de vakantie doen we alles een beetje anders, we proberen ons werk lekker los te laten en ons heerlijk te ontspannen. Is dat gelukt bij jou? Ik ben daar wel erg benieuwd naar en daarom vraag ik jou hulp. Ik ben een onderzoek aan het doen over eetgewoonten in je vakantie en daarom vraag ik  om jullie reactie. Heel veel mensen die ik heb mogen helpen maar ook die ik zomaar spreek vinden eten in de vakantie toch wel een dingetje. Hoe is dat bij jou? Ik heb een paar korte vragen.

  • Kook jij vaker of minder vaak in je vakantie?
  • Sla je een maaltijd over?
  • Sport je in de vakantie?
  • Kom je vaak aan in de vakantie?

Ik en erg benieuwd naar jullie reactie. Reageer even op deze blog en wellicht kunnen we elkaar met tips verder op helpen.

 

Geschreven door: Nienke Visscher

Plaats een reactie