fbpx

Jouw waarom

8 februari 2019

Eigenlijk zou je wel een maatje minder willen, maar… je hebt absoluut geen zin in een dieet. Wéér alle lekkere dingen voorbij laten gaan. En je hebt verschillende feestjes staan. En dan het weekend! Het is zó gezellig met een extra stokbroodje, een chipje, een pizza en een heerlijk wijntje erbij. Dat mag dan allemaal niet meer. En je hebt (vast) ook al eens eerder een poging gedaan, of wel vaker, maar telkens ging het weer mis, of… het lukte voor een paar kilootjes en het zat er in no- time weer aan! (met rente!) En weet je… eigenlijk ben je ook moe. Wéér iets nieuws en weer alles omgooien. De hele dag aan eten denken en bijna niets mogen. Je hebt er helemaal geen zin in!!

Herken je dit? Waarom zou je eigenlijk iets gaan doen! Je mag het ook zo laten:-) ( dan mag je ook stoppen met lezen)

Mag ik jou iets vragen (je leest verder:-) : Waarom zou je??.

  • Je gezondheid?
  • Zelfvertrouwen?
  • Bikinie-stress?
  • Of gewoon lekker in je vel? Dat willen wij graag weten.

In de 14 (!) jaar dat wij mensen helpen komen we dit dagelijks tegen. En weet je, de markt heeft ook niet stil gezeten en er is ook voor jouw een makkelijke, gezonde oplossing. Als je nu één ding per dag verandert. Je ontbijt! Gewoon elke dag! En je gaat 1,5-2 liter water drinken. Zou dat lukken denk je? Makkelijk, Lekker én gezond. Kijk naar de resultaten. DAAROM DUS!

Ik hoor je denken: Werkt dat wel voor mij? Is het wel lekker? Ik heb geen tijd morgens.

Daar is allemaal over nagedacht. Voor een luttel bedrag kan je dit proef-ontbijtje zes dagen gaan testen. Je krijgt ons advies én een gratis fit-check erbij. Waar wacht je nog op?? Doe nu de ontbijttest..

 

BONUS: En als je weer wilt gaan sporten? Dan krijg je van ons een week lang gratis net zo veel lessen bijwonen als je wilt bij jouwsportschool in Voorthuizen

Geschreven door: Nienke Visscher

Plaats een reactie