fbpx

1 oktober: week van de vegan-challenge. Tip: Start dan met een Top-Ontbijt!

29 september 2018

Heb je dan toch besloten een dagje minder dierlijk eiwit te eten in deze week? of misschien wel meerdere dagen? Dan is je eerste vraag vaak:

Bouw je een tekort van vitamine en eiwitten op als je minder of helemaal niets van een dier eet?

Hier is al veel over geschreven en nagedacht. Persoonlijk heb ik een fantastische oplossing gevonden.Wij kiezen dagelijks voor een uitgebalanceerd ontbijt. Het leuke is dat er sinds deze week een kompleet nieuwe shake ontwikkeld is dat geheel veganistisch gebruikt kan worden.

  • Het bevat veganistische ingrediënten
  • Glutenvrij
  • 25 vitaminen en mineralen
  • Geen kunstmatige kleur-, zoet-, of smaakstoffen
  • Gezoet met Stevia
  • Smaakt heerlijk!

Je hoeft natuurlijk geen veganist te zijn of te worden om deze heerlijke shake als ontbijt te nemen. Je kunt deze shake ook gewoon in yoghurt of karnemelk aanmaken. Maar iedereen die minder dierlijke eiwitten eet, vegetariër, of zelfs veganisten is, is dit wel een geweldig makkelijke en lekkere oplossing om de tekorten aan te vullen. Een plantaardige melk erbij, mixen en klaar!!

Dus weg alle bezwaren wat betreft tekorten, want Herbalife heeft echt een product ontwikkeld waar behoefte aan is en noemt deze shake “The Next Generation”

Ik heb alvast een recept voor jullie die geheel vrij is van dierlijke eiwitten en vreselijk makkelijk en lekker is. Ik hoor graag wat jij ervan vond.

Gezonde groet

Nienke

Zou je deze shake alvast willen bestellen kan dat hier.

Geschreven door: Nienke Visscher

Plaats een reactie