fbpx

Komkommertijd?? (plus recept)

12 augustus 2016

Tja, het mag dan komkommer tijd heten bij de media, maar zoals je al in mijn vorige blogs hebt kunnen lezen is dat hier absoluut niet het geval. Na de beurs hebben we heel veel persoonlijke contacten en dat is verassend en de dagen zijn best wel gevuld:-)

Voeding is hot! En gelukkig is er steeds meer belangstelling voor. Maar de juiste informatie weten te vinden zodat je balans krijgt in je eigen leven en lichaam is soms nog wel een zoektocht. In gesprek met mensen deze week hoor ik toch telkens een aantal terugkerende dingen. Van: “Ik eet best wel gezond” en “ik denk wel dat ik alles binnenkrijg wat mijn lichaam nodig heeft” tot: “ik doe mijn best, maar ik heb vaak en veel gezellige dingen”. En als ik dan even doorvraag, blijf dat er vaak wel twee tot drie “makkelijke dagen in de week zijn. De zgn Pé dagen. Herken je dat? Patat, Pannenkoek, Pizza. In het weekend makkelijk en dat begint vaak vrijdag al. Als je doorrekent, is dat 3x 52 weken= 156 dagen plus vakanties en Kerst……….. Dat beteken bijna de helft van het jaar Makkelijk (lees incompleet). Tja….Dat is dan toch best veel.

Maar dat is toch normaal? Dat heeft toch iedereen? Je leeft toch maar é´n keer en je mag toch ook genieten? Ik begrijp je.Ik heb er ook geen oordeel over, maar wél een oplossing. Hoeveel makkelijke dagen heb jij? Wil je reageren?

Dan ga ik de volgende blog schrijven over oplossingen. En als toegift een heerlijke Komkommer Recept in deze Komkommertijd. Eet smakelijk!

Geschreven door: Nienke Visscher

Plaats een reactie