fbpx

Nog maar 100 dagen…..

16 september 2016

Nog maar 100 dagen dan is het Kerst. Wat vliegt de tijd! Vind jij dat ook? En ik weet niet hoe dat bij jou is, maar ik heb altijd goede voornemens aan het begin van het jaar. Jij ook? Of in elk geval het gevoel dat we weer een nieuwe kans krijgen om er een goed jaar van te maken:-). En dan zie je ineens dat het jaar vordert!!

Hoe zou het zijn om in deze 100 dagen een paar goede eetgewoontes te implanteren. Elke dag. Makkelijke en liefst ook lekkere eet-gewoontes, Ik geloof dat je in die 100 dagen zeker mooie resultaten kunt bereiken, ik zie dat dagelijks in mijn lifestylecentre. Strakker in je vel, meer spiermassa en vooral ook meer vitaliteit Je vraagt je misschien af: Welke gewoontes heb je het over? Ik doe al zo mijn best!! Klopt, dat zie en hoor ik ook wekelijks. Ik zal je één makkelijke en lekkere gewoonte verklappen: Drink elke dag meer water én start elke dag met een goed ontbijt! Een ontbijt waar goede bouwstoffen en goede brandstoffen inzitten, die je lichaam elke dag nodig heeft.

Het treft: Ik heb dit ontbijt ter kennismaking in een proefpakket voor zes dagen. Kijk maar of het wat voor je is door de ontbijttest op deze website in te vullen en weet je, als je hem verstuurt ontvang je dit pakket vrijblijvend en nog heel veel informatie om de dag goed door te komen? Ideetje? Snel aan de slag, nog maar 100 dagen:-)

Geschreven door: Nienke Visscher

Plaats een reactie