fbpx

Recept : Gezonde Pizza (veel groenten, geen vlees)

2 oktober 2018

Deze week schrijf ik wat meer over eten met weinig of geen dierlijke eiwitten. Je hebt al wat ideetjes en tips kunnen lezen in mijn vorige blogs. Ook hoe je tekorten kunt oplossen door gewoon een uitgebalanceerd ontbijt van Herbalife te eten.

Ik ben wel benieuwd als je dit leest of je al besloten hebt een dagje minder “dier” te eten, of alleen dierlijke zuivel. Ik schreef al eerder dat ik geen veganist of vegetariër ben, maar minder “dier’ eten heeft wel mijn voorkeur. Vandaar mijn blogs deze week hierover.

Vandaag krijg je weer een heerlijk recept van een pizza, die helemaal past in deze bijzondere week. In mijn volgende blog krijg je nog veel meer leuke tips:-).

Ga je het proberen? En deel je je resultaat? Superleuk!

Gezonde groet

Nienke

 

ps. Mocht je toch ook even weten of jouw ontbijt gezond genoeg is kan je altijd  de ontbijttest doen. Succes!

 

Geschreven door: Nienke Visscher

Plaats een reactie