fbpx

Ik neem vandaag een slipperdag

12 september 2016

Oh, wat is het toch heerlijk die na-zomer. En haal dat na- maar weg, zeg nou zelf het is toch tropisch warm! HEERLIJK TOCH? Ik ben eigen baas, dus ik neem morgen lekker een SLIPPERDAG. Niet omdat het moet, maar omdat het kan!! Dat is ook het mooie van voor jezelf werken vanuit huis. Twaalf en een half jaar geleden ben ik gestart met vanuit huis te werken met Herbalife. Eerst part-time, naast mijn baan en gezin ( 4 kinderen!). Dat beviel zó goed, dat ik na een jaar mijn baan aan de kant kon zetten en lekker aan de slag kon om mensen te helpen hun eet- en leefstijl te verbeteren. Het werd mijn passie. Voeding en gezondheid en eten en mensen coachen en teambuilding. Voeg het samen en je bent lifestylecoach.

Veel mensen denken dat het te maken heeft met verkoop, dat dacht ik eerst ook:-) Maar dat is niet waar!! Sterker nog: de persoon die jij aanspreekt heeft snel in de gaten als jij iets wilt verkopen, dus dat gaat echt niet op. Waarom dan Herbalife?? Ik zocht het niet maar het kwam op mijn pad!! En bij mij werkte het, ik viel af en kreeg enorm veel energie, terwijl er allerlei klachten verdwenen omdat ik bewuster ging leven en daar ook de energie voor had en nog steeds heb. En toen ging ik er over praten en in no time was ik veel mensen aan het begeleiden. Zo ging dat bij mij.

Inmiddels zijn we 12,5 jaar verder en ik kan je vertellen het heeft me zoveel meer gebracht dan ik had durven hopen!! Ongelofelijk! In de komende blogs zal ik je daar over vertellen, maar nu niet, want morgen heb ik die slipperdag! We zijn altijd op zoek naar personen die willen bijverdienen als lifestylecoach. Dus als dit je zo aanspreekt, zou ik zeggen meld je aan via een mailtje naar nienkevisscher@me.com en vermeld je telefoonnummer, dan neem ik contact met je op.  Alleen niet morgen, want dan heb ik een ………….juist ja:-)

Geschreven door: Nienke Visscher

Plaats een reactie