fbpx

*****BREAKING NEWS*****

9 januari 2017

Bij een Healthy lifestyle hoort gezonde voeding én een porti bewegen! Dat weten wij als geen ander. Daarom zijn we zo blij met onze nieuwe aanwinst!! Bij elk Try-out-ontbijtpakket krijgt nu iedereen GRATIS ZES DAGEN ONBEPERKT SPORTEN BIJ JOUWSPORTSCHOOL. Zes dagen het ideale ontbijt van Herbalife ervaren en in die zes dagen ook nog eens lekker (extra) bewegen is natuurlijk een prachtige combinatie. Dat gaat nóg meer resultaat geven, absoluut.

Wij zijn erg blij met de samenwerking via JOUWSPORTSCHOOL. Een sportschool die er op uit is elke sporter de juiste aandacht te geven en persoonlijk advies. Dat past precies in het verlengde van ons. Bij jouwsportschool voel je je thuis, of je nu gewoon lekker laagdrempelig je spieren los wil maken, of dat je een gezellige groepsles mee wilt draaien omdat jou dat motiveert. Het kan allemaal.

Wij zijn blij dat Wilco, samen met zijn team, deze mogelijkheid aanbied om het try-out-pakket te upgraden met de activiteiten op hun sportschool. Dus wil jij, binnen de zes dagen dat je het ontbijttest probeert, ook:

  • Zumables 
  • Spinning
  • Bootcampen
  • Piltates.
  • Fitness? Of allemaal:-) 

Dan kan dat vanaf vandaag! Geef je dan snel op via de ontbijttest  en wij nemen contact met je op.

 

Geschreven door: Nienke Visscher

Meer lezen?