fbpx

WIJ GAAN SAMENWERKEN MET JOUWSPORTSCHOOL

23 mei 2017

[VOORTHUIZEN] ‘Van Voorthuizen het gezondste dorp van Nederland maken’. Dat is de missie van Nienke, Lifestyle Centre Voorthuizen en Wilco van den Hul van Jouwsportschool. Om dit te bereiken, gaan we samenwerken.”

,,Veel mensen hebben een stok achter de deur nodig om een gezonde leefstijl aan te leren”, ,Wij gebruiken bij ons advies Herbalife, een uniek product dat zorgt voor verbetering van de lichaamssamenstelling. Je mag daarnaast gewoon je warme maaltijd blijven eten en hoeft jezelf niet uit te hongeren. De werking van Herbalife is wetenschappelijk onderbouwd en veel topatleten gebruiken dit product. De producten van Herbalife hebben een positief effect op de spieropbouw en vullen je tekorten aan waardoor je strakker en energieker wordt. Wij helpen je bij het maken van gezonde keuzes. Optimaal resultaat behaal je wanneer je daarnaast ook nog sport.”

[SAMENWERKING] Dat is de reden voor de samenwerking met JouwSportschool, aan het Vlasbekje in Voorthuizen. Wilco: ,,Op deze manier kunnen mensen niet alleen het beste resultaat behalen, maar ook de sportschool leren kennen. Iedereen is hier welkom, zowel beginners als ervaren sporters.”

De sportievelingen benadrukken het belang van een voedzaam ontbijt. Nienke: ,,Veel mensen nemen niet de tijd om te ontbijten of eten een suikerrijk ontbijt. Terwijl een goed ontbijt essentieel is voor een gezonde leefstijl. We bieden nu een week onbeperkt sporten aan, in combinatie met een ontbijtpakket van Herbalife voor zes dagen. Door de ontbijttest op de website van het Lifestyle Centre te doen, mag je zes dagen lang het ontbijtpakket testen. Daarbij krijg je gratis advies.”

[GROEPSVERBAND] Nienke en Wilco starten vanaf 7 juni een programma, JouwLijfstyle, waarbij mensen in groepsverband kunnen sporten. ,,Voor tien euro per week kun je onbeperkt sporten en krijg je wekelijks een training in groepsverband”, licht Wilco toe. ,,Daarbij krijgen ze het ontbijtpakket voor zes dagen.” De groepen zullen bestaan uit verschillende niveaus: van beginners tot gevorderden. ,,Iedereen is welkom. Door het afstemmen van je voeding op je lichaamslengte, gewicht en je activiteiten, boek je nog betere resultaten. Daarom krijgt iedereen een persoonlijk intakegesprek. Deelname betekent nooit meer diëten; wij willen mensen voor de rest van hun leven een gezonde en actieve leefstijl meegeven.”

 

Meld je nu aan voor de groepsles door het contactformulier in te vullen en vermeld dan: GROEPSLES.

Geschreven door: Nienke Visscher

Meer lezen?