fbpx

Doe de ontbijttest en win!

23 augustus 2016

Wat zijn wij blij! Deze maand augustus zijn al meer dan 60(!) mensen gestart met de 6-daagse ontbijt-challenge. Dit hadden we niet kunnen dromen, zoveel mensen die het try-out-ontbijt-pakket van Herbalife willen gaan gebruiken. En ik kan je vertellen, dat er heel veel mensen erg tevreden zijn en dan ook doorgestart zijn met een gezond ontbijt voor iedere dag.

Het is net als een kledingstuk passen: in de etalage staat een mooi setje en je gaat naar binnen om dat te kopen, maar je gaat natuurlijk eerst passen! en als je het goed staat….. Zo is dat. Dat is met het try-out-ontbijtpakket van Herbalife precies zo. Eerst bijna een hele week vrijblijvend testen, elke ochtend en daarna pas beslissen.

We willen graag naar de 100 pakketten en we gaan de 100e deelnemer, die start met de 6 daagse ontbijt challenge, belonen met een mooie trendy shake-beker. Je mag zelf de kleur kiezen. Dus: wil jij strakker in je vel, meer vitaliteit, afslanken, of gewoon goed voor jezelf zorgen? Doe de ontbijttest op deze site, en wellicht ben jij de winnaar!

 

 

Geschreven door: Nienke Visscher

Meer lezen?