fbpx

open dag JOUWSPORTSCHOOL

18 november 2016

Zaterdag is het zover, dan is het OPEN DAG bij JOUWSPORTSCHOOL in Voorthuizen. Omdat de naam verandert is en er ín de sportschool ook allemaal leuke nieuwe aanpassingen zijn gemaakt is er besloten om er een gezellige open dag van te maken met leuke en sportieve dingen voor iedereen!

Kijk voor meer informatie op www.jouwsportschool.nl.

Wij hebben Wilco (eigenaar) leren kennen als een sportieve maar vooral ook gepassioneerde man die zijn sportschool zo heeft ingericht dat iedereen zich thuis zal voelen. Met elkaar is er vooral veel aandacht voor iedereen die binnenkomt, wat je ook wilt bereiken. Of dat nu een uurtje gezellig sporten is of dat je graag een groepsles wilt, of wellicht persoonlijk getraint wil worden of jouw eetpatroon wel klopt? Het kan allemaal.

Voor mij persoonlijk was het fenomeen “sportschool ” in het verleden een behoorlijke drempel waar ik overheen moest. Herkenbaar?? Maar bij jouwsportschool valt dat allemaal weg. Geen drempels, je bent welkom zoals je bent met respect voor iedereen!  Kom zaterdag gezellig even kijken, voor de kinderen is ook wat leuks geregeld en wellicht win je twee maanden gratis sporten en voeding met persoonlijke begeleiding (zie actie op website). Welkom!

Zaterdag 19 november van 11.00-15.00 uur Vlasbekje 2, 3781 SE Voorthuizen.

Geschreven door: Nienke Visscher

Meer lezen?