fbpx

Verlaag je cholesterol!

26 september 2016

Breaking news!!  Afgelopen week is er weer een nieuw product gelanceerd, waar we weer heel veel mensen mee kunnen helpen.

Het product heet Beta heart® en werkt cholesterolverlagend!
Beta heart® is een voedzaam poeder met vanille smaak dat het belangrijke ingrediënt haver beta-glucaan bevat. Van haver beta-glucaan is bewezen dat het het bloedcholesterol verlaagt/vermindert. Een hoog cholesterol is een risicofactor voor de ontwikkeling van coronaire hartziekten. Betaglucanen dragen bij aan het behoud van normale bloedcholesterolwaarden.

Belangrijkste voordelen:

De voordelen van 1 schep Beta heart®:

– 1,5g beta-glucanen
– Rijk aan vezels (3g)
– Bron van proteïnen
– 25 kcal
– Suikervrij

Het gunstige effect wordt bereikt met een dagelijkse inname van 3g haver beta glucanen.
Hoe kan het jou helpen?

Wat uw leeftijd ook is, levensstijlfactoren kunnen een belangrijke rol spelen bij uw cholesterolniveau. Neem de controle over uw gezondheid met 3 eenvoudige stappen.

Stap 1: Eet gezond
Verminder uw inname van trans- ver verzadigde vetten door eenvoudige aanpassingen in uw voeding:
– volkoren ipv witte pasta/wit brood
– vette vis of mager gevogelte ipv bewerkt of rood vlees
– noten, zaden of sojabonen ipv kant en klare snacks zoals chips.

Stap 2: Beweeg
– Actieve beweging helpt het ‘goede cholesterol’ (HDL) in uw bloed toenemen. Het stimuleert het transport van vetophopingen naar de lever en helpt zo het hart en de bloedvaten in goede conditie te houden.
150 minuten beweging van gemiddelde intensiteit per week is al voldoende** – probeer dit 30min per dag te doen, 5 dagen in de week!

Stap 3: Geef uw eetpatroon een boost:
Beta heart® is rijk aan vezels en een bron van proteinen. Een portie levert ook 1,5g beta-glucanen; een oplosbare vezelsoort in haverzemelen uit haver, wat het het cholesterol helpt verlagen of behouden.

Belangstelling voor dit product? Of ken je mensen die dit goed kunnen gebruiken? Het is vanaf vandaag te bestellen!  Stuur een mail naar nienkevisscher@me.com of bel naar 06-81505697.

Geschreven door: Nienke Visscher

Meer lezen?