fbpx

We were there

15 maart 2017

We zijn weer terug in ons dorpje na een fantastische ervaring in Dubai. We zijn met een inspirerende groep ondernemers een vijftal dagen opgetrokken in een omgeving waar de sfeer hangt van ” there is no such work as impossible”. En onder begeleiding van een viertal ervaren ondernemers hebben wij enorm veel ervaring opgedaan zodat we nóg meer mensen kunnen inspireren en helpen!

We vielen van de ene verbazing in de andere. Wat is het geweldig om dit te beleven ipv te lezen of op een afstand te bekijken. Dubai heeft een bijzonder cultuur ontwikkeld, waarbij iedereen mag komen werken mits….. hij/zij een bijdrage levert aan de maatschappij. Hoe mooi is dat. Geen werkeloosheid en duidelijke regels. Voor zover Dubai. Wij zijn er naar toe gegaan om het Lifestylecentre nog beter te laten functioneren en plannen te maken voor de toekomst.  We zijn thuisgekomen met een blueprint voor de komende vijf jaren. We hebben weer gedroomd, en we weten nog beter waar we naar toe willen.

Onze passie: Mensen helpen de beste versie van zichzelf kan worden. Zowel voor zijn/haar lichamelijke- én financiële welzijn.

Herbalife heeft daar een geweldige oplossing voor. Ik heb nu (weer) bevestigd gekregen wat een geweldige tools wij hiermee in handen hebben. Geen sores van eigen bedrijf. Wél de voordelen en vrijheid om je eigen tijd in te delen en werken waar met wie je wilt. Maar vooral ook betekenisvol te zijn voor die ander en voldoening in je werk te hebben

Ik heb gezien hoe veel ondernemers worstelen met veel werkuren en weinig winst. Heel veel ballen omhoog houden, ontzettend gepassioneerd zijn en vaak niet meer weten hoe het op een juiste manier te doen. Het is zo mooi dat dat Herbalife zoveel dingen al voor ons geregeld heeft en wij het alleen maar hoeven toe te passen. Onze business is daardoor zo aantrekkelijk!! (tot zelfs in 94 landen!)

Lifestyle Voorthuizen is nu dringend op zoek naar uitbreiding van ons team. Er is ruimte voor 5(!) nieuwe mensen.

  • Ben jij iemand die interesse heeft in voeding en gezondheid (sport)?
  • Of ben jij gewoon op zoek naar extra inkomen, eventueel naast je baan of gezin? 
  • Zoek jij wellicht een hele nieuwe uitdaging?
  • Ben je bereid training te volgen?

Je werkt in een team en wij helpen jou graag een succesvolle business op te bouwen.

Stuur ons een mail naar lifestylcentre@icloud.com en wij nemen absoluut contact met je op.

ps: Sluitingsdatum is 31 maart 2017.

 

Geschreven door: Nienke Visscher

Meer lezen?