fbpx

Over

Geschreven door:

Nienke Visscher

7 juli 2016

Mijn leven lang woon ik in Voorthuizen. En een hele grote periode hiervan ben ik bezig geweest met afslanken. (herken je dit?)

Ik ben heel gelukkig getrouwd met Maarten en samen hebben we vier gezonde kinderen en inmiddels al zes(!) kleinkinderen en de nodige schoonfamilie.

Jaren heb ik gewerkt bij een bank en ook een aantal jaren in de kledingbranche.Dat was best handig, want zodoende had ik verschillende maten kleding in de kast (heb jij dat ook?). Ik heb al heel vaak geprobeerd om mijn gewicht onder controle te krijgen/houden (inkoppertje:-)) En toen kwam ik Herbalife tegen. Dat zijn shakes die ik door de yoghurt deed of andere lekker combinaties. Ik slankte er mee af:-).Mijn vitaliteit ging omhoog en een mooie bijkomstigheid was dat ik gezelliger werd (meestal was ik tijdens de zoveelste poging echt niet zo gezellig).  Zo zelfs dat mijn man zei: blijf Herbalife gebruiken, want daar wordt ik ook blij van. Door mijn resultaten is hij ook gestart en zo kwam ook hij van zijn overtollige kilootjes af.Dat is 12,5 jaar geleden en sinds die tijd heb ik besloten om er mijn werk van te maken.Eerst gewoon naast mijn baan en na een jaar kon ik mijn baan opzeggen en fulltime lifestylecoach zijn, wat mooi te combineren was met mijn gezin.

Ik had nog een droom: een eigen LifestyleCentre. Die is uitgekomen in 2013.Ik begeleid mensen vaak met persoonlijke coaching naar hun doel maar omdat ik nu een mooie ruimte heb kan ik zo ook groepen begeleiden en mensen opleiden. Ik werk er met heel veel plezier en heb inmiddels heel veel klanten kunnen helpen met een gezonde eet- en leefpatroon. Iets waar ik zelf eerder ook moeite mee had. Ook begeleid ik sporters, omdat die nu eenmaal extra veel van hun lichaam vragen.

Verder zwem ik graag en actief (vier keer per week in de Heuvelrand) en houd van schilderen. Heerlijk ontspannen. Dat kan allemaal omdat ik als zelfstandige werk en mijn eigen tijd in kan delen. Ik heb de tijd van mij leven en leef mijn passie!!

Ik ben altijd op zoek naar mensen die ook aan de slag willen om te helpen mensen bewust te maken van hun eet-en leefstijl.Dus als je nu denkt: Hé wat leuk wat Nienke doet, dat zou ik ook wel willen (maar kan ik dat?) Dan zou ik zeggen Kijk even naar dit korte filmpje:

Spreekt het je aan? Neem vrijblijvend contact op door het contactformulier in te vullen of even te bellen met 06-81505697.

Welkom!