fbpx

Recensies over Lifestyle Centre Voorthuizen

15 Reacties

 1. Lianne
  Geplaatst op 22 maart 2020 om 15:42

  Ik wil graag een paar kilo kwijt en van m’n buik(je) af. En dus zoetigheid laten staan…. dat is niet mijn sterkste kant. Ik ben gestart met het ontbijtproefpakket. Ik heb helemaal geen trek meer in zoetigheid. Het ontbijt is heerlijk. Na een week was ik 1,2 kilo kwijt en wel 6 cm!! We gaan er zeker nog even mee door!

 2. Hugo Rosendaal
  Geplaatst op 19 februari 2020 om 17:49

  Nienke heeft mij geholpen (en nog steeds) om balans te vinden in mijn dagelijkse voeding en patroon. Hierdoor voel ik mij fitter en val ik ook geleidelijk af. Voor mij is Herballife een middel en helpt de begeleiding om met dit middel te leren werken.

 3. Marieke
  Geplaatst op 10 januari 2020 om 20:31

  Reactie van Marieke

  Ik ben zó blij met mijn resultaten, mijn doel is bereikt! Ik was absoluut niet tevreden over mijn figuur en had vooral last van mijn taille (buikje). Overgewicht had ik niet zo maar ik wist niet hoe ik dit moest aanpakken. Ik was er wel klaar mee en de knop moest om.
  Na een proefpakket van Nienke ben ik voorzichtig gestart om eerst mijn ontbijt aan te passen en ik werd blij van het resultaat. Zodoende ben ik nog een paar aanpassingen gaan doen met de tips die Nienke gaf. Bijvoorbeeld meer eiwitten en daardoor kreeg ik minder zoet-trek. De controles en het advies vond ik waardevol en maakte dat ik het goed volhield.
  Ik ben 12 cm slanker in mijn taille(!) en 5 kg totaal kwijt. Dat zijn 15 pakjes boter. Ik ben kan nu leuk weer jurkjes aan en voel me veel beter! Ik weet nu ook hoe ik dit zo kan behouden. Ik ben blij!

 4. Jennifer
  Geplaatst op 9 januari 2020 om 21:02

  Eind november ben ik gestart met het proefpakket-ontbijt van Herbalife.
  Na dit proefpakket van 6 dagen besloot ik dat ik hier elke morgen mee wil doorgaan. Nu ontbijt ik 5 weken elke ochtend met een heerlijke Herbalife smoothie en ben 5.8kg afgeslankt en totaal 27cm minder!!!
  Het voelt niet als diëten. Ik heb tijdens de feestdagen ook lekkere dingen gegeten en toch was ik in 2 weken 2 kg afgeslankt!
  Het is gemakkelijk vol te houden en ik heb helemaal geen trek in zoetigheid.
  De eerste dagen moest ik wennen aan de smaak van de shake, gelukkig zijn er veel mogelijkheden hoe je de shake kan gebruiken.
  Ik vind de smaak nu heerlijk en je kan eindeloos variëren dmv verschillende toevoegingen.

  Ik ga er zeker mee door!!!

 5. Thom
  Geplaatst op 20 september 2019 om 09:53

  Mijn eerste eigen ervaring met Herbalife…

  Ik kende het merk via mijn moeder, zij heeft een periode een aantal producten van Herbalife gebruikt. Toen ik een tijdje geleden zelf een ontbijtpakket voor zes dagen mocht proberen ben ik de voordelen van Herbalife gaan inzien. Je start s’ochtends met allerlei belangrijke ingrediënten die je lichaam nodig heeft. Het mooie daarvan is dat je direct lekker van start kunt gaan en je tussendoor geen directe trek hebt in zoetigheid. Daarmee voorkom je dat je ongezonde producten gaat eten tussendoor. Voor mij persoonlijk is het een bijkomend voordeel dat ik daardoor ook nog een paar kilootjes kwijtraak.

  Dit stukje schrijf ik niet omdat ik nu helemaal Herbalife-freak ben geworden. Voor mij was het een eye-opener dat je je maag wel kunt vullen met allerlei soorten eten, maar dat dat niet hetzelfde is als je lichaam voeden met de stoffen die belangrijk zijn om goed te kunnen functioneren. Sinds ik contact ben gekomen met Herbalife, ben ik daar wel meer in gaan geloven. Herbalife is voor mij een middel om een balans te vinden. Ik ga het nu eerst een maand proberen om te kijken wat het mij gaat doen. 1 ding weet ik wel na zes dagen: het doet meer met je lichaam dan ik dacht!

  Ik zou zeggen: probeer het gewoon ook eens en ontdek wat er gaat gebeuren…

 6. Margreet
  Geplaatst op 18 augustus 2019 om 10:56

  Als bruid sta je in het middelpunt en ik wilde heel graag nog een paar kilootjes kwijt, maar vooral op een gezonde manier. Zo kwam ik (weer) bij Nienke terecht en we zijn samen aan de slag gegaan. Ik heb een plan gekregen waar ik me goed in kon vinden en wat goed vol te houden was.
  Mooie bijkomstigheid was dat ik me fitter ging voelen. De controles waren mijn stok achter de deur.

  En het is gelukt!! Ik ben bijna 5 kg afgeslankt en mijn bruidsjurk kon echt een hele maat kleiner dan in eerste instantie. Dat komt omdat ik ook 30cm vet kwijt ben geraakt en mijn spiermassa is gegroeid.

  Ik ga lekker door met het gezonde ontbijt van Herbalife, want dat maakt dat ik lekker stabiel blijf.
  Nog een klein maandje en we beleven samen de dag van ons leven. Ik heb er zin in en ga vol vertrouwen genieten van deze mooie dag.

 7. Erik van den Houten
  Geplaatst op 8 augustus 2019 om 15:38

  Ik leef 27 jaar met een ileostoma waarbij ik vaak buikklachten had. Ondanks alles ben ik fanatiek gaan hardlopen waarbij ik teveel gewicht begon te verliezen. Op advies van Nienke ben ik voedingsshakes naast mijn eten gaan gebruiken en Aloemax voor de de maaltijden. Doel was om aan te komen en een betere lichamelijke balans te vinden, waardoor ik verantwoorder kan sporten en me beter voel. Het resultaat na 3 maanden is super! Ben 3 kilo aangekomen en het trainen gaat veel beter. Daarnaast ook veel minder buikklachten. Geweldig!

 8. Jannine Bettink
  Geplaatst op 19 juli 2019 om 17:41

  Onvoorstelbaar, met alleen mijn ontbijt aan te passen verloor ik in 4 dagen 2kg en 4 cm buikomvang. Ook voelde ik mij fitter en minder opgeblazen. Ik kan dit iedereen aanbevelen!

 9. Marjan Gardebroek
  Geplaatst op 19 juli 2019 om 17:40

  Slechts vier (!)dagen heb ik mijn ontbijt aangepast met het try-out-pakket van Herbalife en ik ben erg enthousiast. Ik ben afgevallen én heb gewoon het idee dat je goed bezig bent.

 10. Jannie Nieuwboer
  Geplaatst op 19 juli 2019 om 17:40

  Wat was ik verbaasd! Ik kon het gewoon niet geloven dat met alleen het ontbijt aanpassen je zo’n verbetering zou krijgen. Ik ben afgevallen én cm’s kwijt. Het is super makkelijk en het geeft een voldaan gevoel en had daardoor geen trek aan snoepen tussendoor.
  Ik ben blij en ga lekker door.

 11. Matthias
  Geplaatst op 19 juli 2019 om 17:39

  Voor mij betekent Herbalife heerlijk verantwoord afslanken. Ik vind de persoonlijke begeleiding erg fijn. Dat zorgt bij mij voor de juiste motivatie.

 12. Henk J.
  Geplaatst op 19 juli 2019 om 17:39

  Ik kreeg toen ik startte met het ontbijt van Herbalife energie en eindelijk regelmaat.
  Het ontbijt klaarmaken gaat lekker snel en is HEERLIJK.

 13. Marian van Middendorp
  Geplaatst op 19 juli 2019 om 17:10

  Na Sonja, 10 dagen dieet, Koolhydraatarm etc. heb ik Herbalife geprobeerd.
  Het is eigenlijk niet moeilijk, want naast de shakes eet je hartstikke lekker afwisselen en gezond.
  Ik kreeg van Nienke voedingsadvies en handvaten om door te zetten.
  Ik heb mijn doel bereikt! Ik ben tevreden met mijzelf (!) én mijn gewicht! Dus nu is het zaak om het zo te houden en dat gaat zeker lukken.
  Op mijn werk weten ze al wie Nienke is, Dan hebben we het over “mijn Nienke” ipv Sonja 😉

 14. Nanda
  Geplaatst op 19 januari 2019 om 21:09

  Heel blij met het resultaat dat ik in korte tijd al heb behaald met Herbalife!

  Niet alleen nu al mooie resultaten geboekt in korte tijd, maar die ook blijvend zijn tijdens een onderbreking van twee maanden vanwege een lange reis.

  Ik ben Herbalife gaan gebruiken en heb ook de gezondheids-adviezen opgevolgd en ben ook meer water gaan drinken. En nu ben ik het meest blij met het resultaat dat je niet direct op de weegschaal ziet: het einde van mijn worsteling met mijn prikkelbare darm.*
  Hier heb ik al zo lang ik me kan herinnerden last van en na talloze dingen geprobeerd te hebben zonder dat het werkte en had ik niet meer de hoop dat dit ooit nog eens op zou knappen. Dit was dan dus ook het niet eens het doel waardoor ik aan Herbalife begon maar wát een onwijs fijne bijkomstigheid!!

  Wat mij betreft is Herbalife dus echt een aanrader, en zeker in combinatie met de fijne begeleiding van Nienke!

  * Herbalife geneest geen ziektes, maar doordat Nanda ook gezonder is gaan eten met meer vezels en voldoende water, lekker is gaan bewegen ed.is haar pds beheersbaar geworden.

 15. Hendriette
  Geplaatst op 19 juli 2018 om 17:37

  Ik dacht altijd dat ik het zelf wel kon, zonder al die toevoegingen. Ik was dus redelijk sceptisch.
  Doordat mijn dochter gestart was ben ik toch een proefontbijt van Herbalife gestart.
  Werkelijk: ik was helemaal verbaasd.
  Het is makkelijk klaar te maken en ik ben echt in 4 dagen ruim afgevallen en cm minder in mijn taille!!
  Nu ga ik verder met het ideale ontbijt van Herbalife om mijn doel te bereiken.
  Van verbaasd naar blij!

Plaats een reactie