fbpx

Italiaanse groentenmix (vegetarisch)

Een heerlijk (bij)gerecht, snel makkelijk en ook nog een proteïnerijk. Lekker met kabeljauw of zalm, maar een lekker stukje kip doet het ook goed. En wil je het vegetarisch houden vervang je rijst in plaats van vlees.

Wij hebben het als hoofdgerecht gegeten, zonder toevoegingen. Weinig koolhydraten en superlekker!

Verwarm de oven voor op 180-200C

Bedek de ovenschaal met een laag courgette, verdeel er 1 eetlepel pesto over, dan een laag mozzarella en strooi vervolgens een eetlepel Herbalife Gourmet Tomatensoep over.

Herhaal de lagen. Eindig met een laag courgette. Besprenkel met een beetje olijfolie en dek af met folie.

Bak in de oven 20 minuten haal de folie eraf en bak nog 10-15 min. totdat de bovenkant bruin begint te kleuren.

Garneer eventueel met basilicumblaadjes.

Per portie:

  • 13 gr proteine,
  • 255 kcal.
  • 2 gr vezels,
  • 19 gr vet,
  • 8 gr koolhydraten,
  • 6 gr suiker.

Recept uit het Herbalife Kookboek.

Eet smakelijk.

 

lfs Nienke

Ingredienten

 
  • 3 eetlepels Herbalife Gourmet Tomatensoep
  • 100 gr pesto
  • 2x 125 gr buffelmozzerella, uitgelekt en in plakjes gesneden
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 4 middelgrote courgettes, in schijfjes gesneden
  • Basilicumblaadjes van 3-4 takjes.