fbpx

65 km Trial in één dag! Lees de ervaring van Dick

Nendaz trail 27 augustus 2016

Trainen voor een trail in Wallis (CH) van 65 km en bijna 4000 D+ in combinatie met een werkweek die de 60 uur haalt vergt nogal wat van je lichaam …
Het was met name in de voorbereiding dat de shakes mij dat stukje extra energie aanreikten om snel en goed te herstellen en ook de volgende dag er weer te staan.
Ik heb de “rebuild endurance” (sport-shake HERBALIFE24 red.) overal doorheen gemixt en deze ook tijdens de trail in verdikte vorm in de soft-flask bij de hand gehouden. De combinatie met water/cola en bouillon/gels bracht mij de energie voor een mooie inhaalrace tussen km 45 en 55.

Wat rest is een fantastische ervaring waarbij ik nu terug kan kijken op een bijna 12 uur durend “feest” van inspanning/natuur/klimmen over rotsen en ijs/dalen over alpenweides/uitputting/herstel en finishen als 26e van de 75 deelnemers en naar huis met de titel “champion des Pays Bas”….

Dick van Ravenhorst.

 

Ben jij ook een sporter en wil je advies over je voeding?App dan even “SPORT” naar 06-81505697 of doe de ontbijttest. dan nemen wij contact met je op voor persoonlijk advies.