fbpx

Afslank-resultaat van Karin

Wat zijn we trots op Karin. Ze ontving een proefpakket van haar zus Ineke en is heel voorzichtig gestart met het ontbijt van Herbalife. Ze had de resultaten van haar zus (en zwager) gezien, en wilde het daarom ook eens “proberen”. Maar het vertrouwen moest nog groeien, daarom is het zo makkelijk om eerst eens te starten met een try-out van zes dagen.

Karin heeft na zes dagen ontbijten besloten het een kans te geven en is doorgestart met een maandpakket ideale ontbijt van Herbalife, met daarbij de heerlijke kruiden thee en de Aloë-siroop. Ook besloot Karin heel dapper haar wandeltochtjes uit te breiden. Iets langer en iets vaker. En het begon echt al snel vruchten af te werpen. Ze voelde zich vitaler en vond het ook steeds leuker om te gaan lopen.

Karin is nog niet waar ze wil zijn, maar haar resultaten tot nu toe:

  • 11 kg afgeslankt
  • 45 pakjes (room)boter (puur vet dus)
  • heel veel cm”s (zie foto
  • veel vitaler.

Ondanks dat ze eerst wat sceptisch startte is ze nu heel blij met de resultaten. Haar man Harald zag dit natuurlijk ook:-) en is nu ook volop aan het shaken, wél zo gezellig. En ook  hij voelt zich al vitaler. Ze worden samen ook heel goed begeleid door Ineke (zus van Karin). Lekker doorgaan Karin, wij zijn allemaal trots op jou.

Wil jij ook, net als Karin, zo’n ontbijt proefpakket proberen? Vul dan de ontbijttest in.