fbpx

Afvallen of Afslanken?

Je denkt misschien dat afvallen hetzelfde is dan afslanken. Graag willen wij uitleggen wat het verschil is.

Meestal als je minder gaat eten verlies je kilo’s en ga je afvallen. Mooi toch? Je weegschaal geeft lekker minder aan!!  Hoe belangrijk is dat?? Wij vinden dat minder belangrijk .

Weet je waarom?

Wanneer je minder eet krijgen je spieren ook (nog) minder bouwstoffen en gaat je spiermassa dus verminderen. Dat betekend dat dan ook je verbranding daalt. En dat wil je juist niet!! Als je daarna weer “gewoon” gaat eten vliegen de kilo’s er aan omdat je lichaam nog op de “spaarstand” stond. Gevolg: 10 kg eraf, 12 kg eraan. Dat is het zo genaamde jo-jo-effect.

Wat is dan de oplossing??

Ons uitgangspunt is: Het verbeteren van je lichaamssamenstelling. Meestal is dat meer spiermassa en minder vet. Als je meer spieren hebt gaan die het vet verbranden. Nu hoor ik je vragen: moet ik dan vaak en veel sporten?? Ja en nee. Sporten is fantastisch, maar als je je voedingspatroon niet aanpast gebeurt er (te)weinig. Spieren hebben ook goede bouwstoffen nodig. Die bouwstoffen zijn oa. proteïne, dat zijn eiwitten. De meeste mensen eten te weinig proteïne. Mooi voordeel van eiwitten eten is dat het een verzadigd gevoel geeft, dat helpt je dan gezonde keuzes maken!!

Je hebt twee soorten eiwit:

Je hebt eiwitten van een plant en eiwitten van dieren. Plantaardige eiwitten zijn heel gezond omdat ze niet zo vet zijn en goed opgenomen worden door je lichaam. En daar heeft Herbalife ook over nagedacht: de voedingsshakes van Herbalife zijn plantaardig (muv de sportshakes)

Daarom starten we bij iedereen die hier komt met een Gratis Fitcheck. Daarmee meten we oa de spiermassa en het vet percentage. En kunnen we precies uitrekenen hoeveel eiwitten iedereen hoort te eten.

En wat gebeurt er dan?

We starten met een Herbalife ontbijt try-out-pakket, waarin ook die plantaardige eiwitten zitten. Iedereen merkt dat hij/zij  minder trek heeft en voelt zich lekker verzadigd. De suikerspiegel wordt rustiger en je slankt heel mooi  cm”s af. Soms gaat het met de kilo’s helemaal niet zo snel, maar al heel gauw merkt men al verschil.Je spijkerbroek zit ruimer en de riem kan al snel een maatje strakker:-)

En daar gaat het juist om!

Zo is bijvoorbeeld Job 66 pakjes boter (zie foto) kwijt. Puur vet dus! Én zijn spiermassa is gegroeid.(daardoor vliegt de weegschaal niet naar beneden) Kijk, dan gaat je verbranding omhoog en moet je goed eten om op gewicht te blijven. Je kunt je voorstellen dat je veel vitaler voelt én je veel strakker in je vel zit. En dan is dat ook een blijvend resultaat. Dat heet duurzaam afslanken. Dat is een proces en wij helpen jou daar graag bij.

Mogen wij je helpen met Afslanken(!)? Vul snel het contactformulier in en vraag een proefpakketje aan.