fbpx

Andrea: Bruid van de maand! En ontbijt elke dag gezond:-)

Als er een trouwdatum wordt geplant is één van de hoogtepunten van heel veel bruidjes: Hoe ga ik er deze dag op zijn mooist uitzien! Foto’s video’s, felicitaties, het kan niet op. Op een gegeven moment hadden we 4 bruidjes die er allemaal TOP uit wilde zien. Super leuk natuurlijk en meestal klopt er dan ook familie of vrienden bij ons aan, want voor hen wordt het ook een hoogtijdag en dan wil je er goed uitzien!

Zo kwam Andrea (bruidje nr 3) bij ons binnen en dit is wat zij schrijft:

“In 2016 ben ik voor het eerst gestart met Herbalife omdat ik graag wat kilo’s kwijt wilden raken voordat ik ging trouwen. Ik startte met het try-out-ontbijtpakket van 6 dagen en al snel was ik enthousiast. De smaak van de producten is goed en daardoor heb ik het niet ervaren als een streng afvaldieeet (!). Ik viel steeds meer af. De afspraken bij Nienke hielpen mij om door te zetten. Ik werd professioneel en prettig begeleid. Daarnaast was het ook nog eens gezellig! Kortom een aanrader. Bedankt Nienke!”

Jij bedankt Andrea. Inmiddels zijn jullie getrouwd. Hartelijk gefeliciteerd!! En zeg nou zelf, het is toch een prachtige bruid?? Jij ook hoor Wouter:-)

Andrea startte met het try-out-onbijtpakket voor 6 dagen. Ook iets voor jou? Vul snel de ontbijttest in. ps. Je hoeft niet eerst te trouwen om de test te doen:-)