fbpx

Gysette als stralende bruid!! Ze is gezond gaan ontbijten.

Via FB kreeg ik contact met Gysette. Zij wilde graag een paar kilootjes afslanken omdat ze ging trouwen (bruidje nr 4 in ons Centre). Als je aan 10 vrouwen vraagt of ze tevreden zijn zeggen ze meestal allemaal dat ze dat niet zijn. Eigenlijk best wel jammer. Ons zelfbeeld is nogal laag. Tijdens onze eerste gesprek zijn we haar eet- en leefpatroon door gaan lopen en hebben we gekeken wat er verbetert kon worden. Soms zijn dat kleine aanpassingen. Gysette is zoals (bijna) iedereen eerst gestart met een Try-out-ontbijtpakket van Herbalife voor 6 dagen.

Onze (aanstaande) bruid had mooie resultaten in die zes dagen en wilde ermee doorgaan. Ook hebben we een aantal tips gegeven voor de rest van de dag en zo is ze lekker, heel laagdrempelig, aan de slag gegaan. Het voelde voor haar niet echt als diëten. De resultaten hielden we met de weeg- en meetmomenten netjes bij. Gysette gaf ook aan dat ze die “stok achter de deur” prettig vond.

En ja, dan komt de trouwdag in zicht. Nog één keer meten en wegen en we zien dat ons bruidje ruim 9 pakjes boter kwijt is en heel veel cm’s.  Haar spiermassa is lekker vermeerderd. Dat is toch geweldig!! En ze voelt zich heerlijk energiek, ondanks alle drukte van voorbereidingen.

Hartelijk Gefeliciteerd Gysette, je ziet er echt fantastisch uit! Wij wensen jullie veel voorspoed en geluk. Wij zijn blij dat we daar  een  steentje aan toe hebben bijgedragen.

Benieuwd of het Try-Out-Ontbijtpakket voor 6 dagen ook iets voor jou is? En welke resultaten dat bij jou geeft? Doe dan snel de ontbijttest en wij nemen contact met je op.