fbpx

Hennie na try-out-ontbijt 2,2.kg spiermassa (power) aangekomen!

Hennie Bokhorst kwam enige tijd geleden in ons Lifestylecentre met een vraag. Ze was aan het trainen voor de Amsterdam Marathon en had het gevoel dat ze tekort kwam in haar voeding. Hennie loopt 4x per week hard en zwemt ook nog eens 2 x per week. Doordat de trainingen intensiever werden viel ze af, wat heel logisch is, en dat geeft krachtverlies. En dat is nu net wat je niet wilt! Ze vroeg naar een herstelshake ná een intensieve training.  Ik vond dat een goed idee. Toch had ik ook nog een ander voorstel. Hoe zou het zijn om elke dag te starten met het ideale ontbijt van Herbalife. Ik had al meer goede resultaten gezien van actieve sporters. Ik stelde Hennie voor om te starten met een Try-out-ontbijtpakket van 6 dagen.

Hennie is met dit ideale ontbijt gestart en na 6 dagen was ze tevreden en wilden dit gaan integreren. Daarna is ze ook gestart met de herstelshake van de sportlijn Herbalife24 Rebuild Strenght.  Deze nam Hennie na een intensieve loop binnen een half uur. En ondanks dat ze allergisch reageert op chocola kon ze deze shake goed verdragen:-)

Wat Hennie graag wilde gebeurde, ze nam toe in gewicht en dan puur in kracht, 2,2 kilo  spiermassa erbij!  Hiermee is ook weer het bewijs geleverd dat een gezond ontbijt goed is voor iedereen en zeker voor actieve sporters.

En als kers op de taart liep Hennie Bokhorst de Amsterdam Marathon in 3.46,35 uur. Een PR van 3 minuten. Hard gewerkt, een ijzeren discipline en een winnaarshouding worden beloond! Hartelijk gefeliciteerd!

Ben jij ook een sporter en kan jij ook, net als Hennie, extra power en spierkracht gebruiken? Doe dan de ontbijttest en start 6 dagen met het ideale ontbijt van Herbalife. Wij zijn benieuwd naar jouw resultaten.