fbpx

Herbalife in IRAK!

Wat een actie in ons dorp kan leiden tot grote gevolgen! Op de braderie in Voorthuizen kwam ik Hans tegen die interesse had in de Herbalife shake. Een spontane jongen met een missie. Hij vergt veel van zijn lichaam en hij voelde dat er in zijn voeding te kort schoot, alleen hij wist niet wat…. (herkenbaar??) Ook Hans startte eerst met het Try-Out-Ontbijtpakket van 6 dagen. En dit is wat Hans schreef:

“Hey, ik ben Hans en sinds 31 maart 2014 werkzaam bij de koninklijke landmacht. Ik ben als trainer op uitzending geweest naar Noord-Irak (Koerdistan). Omdat daar de benodigde voedingstoffen ontbreken ben ik begonnen met het gebruiken van de Herbalife Voedingsshakes. Dit om de benodigde voedingstoffen aan te vullen en met een gevulde maag aan het werk te gaan en ook tijdens het sporten in deze hitte.Ik heb hier de afgelopen 4,5 maanden veel plezier van gehad en blijf dit ook na de uitzending gebruiken om een zo gezond mogelijk voedingspatroon aan te houden! Ik ben niet alleen tevreden over het merk Herbalife, ook de service en alle adviezen die ik krijg is super!”

Dank je Hans ik ben blij jou ontmoet te hebben op de braderie. Onze shakes in IRAK! en vooral ook verbetering in jouw lifestyle!

Zou jij ook zo’n Try-out-Ontbijtpakket willen proberen? Doe dan de ontbijttest en we nemen contact met je op.