fbpx

Janine mooi afgeslankt en ontbijt elke dag met Herbalife

Het verhaal van Janine zelf: “Hallo ik ben Janine en moeder van een mooie dochter. Na heel veel afslank methodes viel ik elke keer weer terug in mijn oude patroon en kwam ik dus weer aan:-(. En toen ontdekte ik Herbalife!

Ik begon met het 6 day try out ontbijt pakket! Het was heel erg goed te doen, en voelde me na de 2de dag al veel fitter dan de afgelopen maanden! Ik heb me precies aan de regels gehouden, en onvoorstelbaar! 2 kg kwijt en 4 cm buikomvang, ook had ik veel meer vitaliteit. Ik kon het bijna niet geloven! Ik was óm en besloot hiermee verder te gaan.

Ik heb, mede door de tips van mijn coach, geleerd mijn leefstijl aan te passen en dat ging me echt gemakkelijk af! Ik val met een rustig tempo af. Ik heb zelf niet eens het gevoel dat ik aan het lijnen ben, ook omdat ik geen hongergevoel heb en ik mag best heel veel lekkere dingen eten! Ik heb veel meer energie dan voor die tijd. En ik voel me 10 jaar jonger! En als ik zo mijn foto bekijk ben ik zóóóó blij dat ik met Herbalife gestart ben. Ik kan het iedereen aanbevelen! Nienke bedankt voor alle steun en support. Liefs Janine”

Janine is 8 kg afgeslankt en is 22 pakjes boter kwijt!! Ook nog eens 45cm kwijt op de juiste plekken.  Fantastisch Janine. Ik vond het erg fijn om jou advies te geven. Nu de laatste loodjes nog….:-)

Zou jij ook eens hetzelfde proefpakket willen proberen waar Janine mee gestart is? Vul dan de ontbijttest in en we nemen contact met je op.