fbpx

Jannie is 21 kg afgeslankt!

Ons eerste contact was op een beurs. Jannie wilde graag wat informatie. Ze at voor haar gevoel best gezond en helemaal niet zo veel, maar raakte geen kilootje kwijt. (herken je dit?). We zijn even globaal gaan kijken wat haar eetpatroon was en al snel merkte we dat Jannie elke dag startte met een suikerrijk ontbijt. Daardoor bleef ze de hele dag trek aan zoet houden.

Toen we met de handmeter haar vetpercentage gingen meten was ze helemaal om. Deze was zo “ongezond” hoog dat ze ervan schrok.”Ik ben er helemaal klaar mee,” zei ze “Wil je me helpen?” Dat wilde wij dus graag.

Jannie is dus gestart met een uitgebalanceerd Herbalife ontbijt. Ze maakte dat klaar in de yoghurt en ze vond het meteen heerlijk! Daarbij dronk ze gedurende de dag een paar kopjes kruiden thee (Instant kruidendrank van Herbalife) en ze is meer water gaan drinken. Als we contact hadden zei ze telkens dat ze het zo lekker vond en helemaal geen zoettrek had. Ik heb niet het gevoel dat ik aan het lijnen ben. Dat deed ze ook niet. Ze veranderde ALLEEN het ONBIJT en at middags gewoon haar lunch en warm eten. Toch ze viel elke week (!) gemiddeld een pond tot een kilo af.

Dat was van de zomer en nu is Jannie dus 21 kg afgeslankt en is haar vetpercentage enorm gezakt. Ze heeft veel meer vitaliteit en ze vind het weer leuk om kleding te kopen want ze heeft veel meer zelfvertrouwen gekregen.

Hartelijk Gefeliciteerd Jannie, wij zijn blij dat we je mochten ontmoeten en dat je zo fijn resultaten hebt geboekt.

Zou jij ook , net als Jannie, willen weten of jouw ontbijt een gezond ontbijt is? Doe dan hier de ontbijttest. Je ontvangt dan binnen een paar werkdagen de uitslag.

Gezonde groet.

Nienke