fbpx

JOB IS DE WINNAAR

Job had zich 2 febr.2017 opgegeven voor de Level 10 Challenge  en vandaag 23 juni 2017  heeft hij de challenge voltooit! Heel spannend wat de resultaten zijn na 90 dagen werken om een betere versie van zichzelf te worden.En we kunnen nu al verklappen dat Job de winnaar is. Hij heeft het voltooid, dus daarom ben je al een winnaar. Daar gaat het tenslotte om. Ben jij ook benieuwd naar zijn resultaten en vooral ook hoe hij het beleeft heeft?

Job was niet blij met zijn eet- en leefpatroon en was erg gemotiveerd om er wat aan te gaan verbeteren! Zij vrouw Ineke adviseerde om hulp te zoeken waarbij hij ook een “stok achter de deur” kreeg. Bijna iedereen vind dat fijn omdat starten altijd makkelijker is dan volhouden. Zo kwam Job bij ons. Hij startte in januari met een Gratis Fitcheck en het try-out-ontbijt pakket van Herbalife. Daarna hebben we een plan gemaakt wat bij zijn leefstijl paste. Job is zelfstandig ondernemer bij Fortune Coffee en veel onderweg. Met regelmaat komt hij bij ons langs om te meten en bespreken we zijn eet- en beweegpatroon. Telkens komen er ook aanpassingen. Job voelde al zo snel verschil en had mooie resultaten en werd steeds fanatieker. Ook is hij nog meer gaan sporten bij oa. jouwsportschool. Hij merkte ook dat zijn eetgewoonten positieve resultaten gaf op zijn sportactiviteiten , wat hem toch wel een kick gaf.  Ook is hij nu een blije gebruiker geworden van de sportvoeding Herbalife24.  Hij herstelt sneller na het sporten en zijn spiermassa groeit gestaag:-)

De resultaten van 90 dagen Healty Active Lifestyle::

  • 16 kg afgeslankt
  • 66 pakjes!! (room)boter kwijt (puur vet dus)
  • ruim 11% meer spiermassa !! (Strakker en sterker)
  • ruim 20 cm buikomvang minder
  • metabolische leeftijd 22 jaar jonger
  • voelt zich veel vitaler
  • sportprestaties verbeterd
  • nooit trek, nooit moe en mag meer eten dan ooit.

14 juli is de uitreiking van alle deelnemers en dan horen we of hij ook in de prijzen valt, maar hij is vanaf nu al een winnaar. Geniet ervan Job, wij zijn trots op je.

Spreekt het verhaal van Job jou ook aan? Vul dan snel de ontbijttest in en dan gaan wij  jou ook helpen.