fbpx

Jonge actieve moeder gezond afgeslankt

Nicoline van Meerveld is een jonge en zeer actieve moeder van drie prachtig kindjes én haar echtgenoot is een zelfstandige ondernemer. Druk, druk, druk dus. Ook zij kwam in ons Lifestyle Centre met een vraag. Graag wilde ze wat figuurcorrigerend afslanken. Ook kon ze wel wat extra vitaliteit gebruiken. Kan dat met Herbalife?? Ook Nicoline startte met het try-out-ontbijtpakket van Herbalife en had na zes dagen gezond ontbijten vertrouwen om een maandpakket ontbijt  aan te schaffen. Ook Nicoline hebben wij een Fitcheck gedaan,  gewogen en gemeten en bijgestaan met tips die in haar drukke gezin paste. En ze deed het super goed, alhoewel ze het, voor haar gevoel, haast ‘te makkelijk‘ vond. Ze had dikwijls het gevoel dat ze niet alles goed genoeg deed. Soms kwam er wel eens een snelle (lees ongezonde) maaltijd voorbij. En ook had ze dikwijls een feestje of verjaardag (herkenbaar??) Maar ze nam elke dag trouw haar gezonde Herbalife ontbijt en ze dronk elke dag onze heerlijke thee.

En ondanks dat ze zelf niet helemaal tevreden was over haar eigen inzet, slankte ze elk keer weer af. Echt waar. En zo kwam het dat Nicoline naar 3 maanden Herbalife:

  • 4,6 kg afgeslankt
  • dat zijn 18(!!) pakjes (room)boter
  • 31 cm minder
  • meer vitaliteit

Ongelofelijke mooie resultaten die voor haar gevoel tussen neus en lippen door gehaald zijn met slechts het veranderen van het ontbijt en een paar kleine aanpassingen over de dag genomen. 

Gefeliciteerd Nicoline. Wij vinden het telkens weer leuk om jou gezonde tips te geven. Volgens ons heb jij nu wel ontdekt wat voor jou werkt. En dát is onze bedoeling. Wij helpen graag, maar het is ons doel dat iedereen een soort van “way of life” creëert die bij hem/haar past zodat je mooi in balans komt en blijft. Ook al ben je zo druk als Nicoline

Ben jij ook zo’n drukke moeder en zie jij er ook tegenop op alles om te gooien? Denk jij ook dat jij niet kunt afslanken? Probeer dan, net als Nicoline, eens dit proefpakket van zes dagen. We helpen je graag.  Vul vandaag de ontbijttest in en wij nemen contact met je op.