fbpx

Minder spierpijn na sporten

Hans was zo ontzettend tevreden over de ontbijt shake van Herbalife. De shake was zeer welkom tijdens zijn fysiek zware werk in Noord Irak(!). Zo kreeg hij toch elke dag zijn dagelijkse portie vitamine en minerale binnen. Graag wilde Hans meer weten van Herbalife en was vooral ook geïnteresseerd in de sportvoeding  Herbalife24.

Hans is behoorlijk zwaar gaan sporten en gebruikte, direct binnen een half uur, na de training de Herbalife24 shake REBUILD STRENGHT. Als je deze sportshake snel na het sporten gebruikt herstel je sneller. Je spieren zijn in die korte tijd ontvankelijk voor voeding. Als je dit nalaat heeft je lichaam minimaal 48 uur nodig voor ditzelfde herstel. Je zult meer spierpijn hebben en vaak meer trek in koolhydraten (herkenbaar?).

Blij verrast ontving ik zijn whats app, waarin hij vertelde dat zijn spierpijn aanzienlijk minder was en hij ook een minder leeg gevoel had. Top Hans. Wij zijn blij dat je dit met ons wilt delen.

Sport jij ook? Actief of recreatief? Wat eet jij  tijdens, vóór of na het sportmoment? Zou je dit willen verbeteren, zodat je spieren meer voeding krijgen? Wij willen je daar graag bij helpen. Doe de ontbijttest en meldt je hiermee aan, dan nemen wij contact met je op.