fbpx

Moeder en dochter samen meer dan 21 kg afgeslankt!

Samen kwamen jullie in ons Lifestylecentre. Melanie wilde graag wat afslanken en Moeder Melia kwam mee om haar dochter te ondersteunen. Samen zijn jullie gestart met een proefpakket van 6 dagen. Daarmee hadden jullie beiden al resultaat en meteen besloten jullie een maandpakket aan te schaffen.

Samen zijn ze ook meer water gaan drinken en hebben heel makkelijk een paar aanpassingen gedaan. En sinds twee weken zijn ze nu ook bij Lifestyle Training gaan sporten.

Wat is het goed bevallen. Melia voelde al snel verbetering in haar vitaliteit en de resultaten bij de huisarts waren positiever dan ooit. Ook ging ze voor het eerst sinds tijden weer lekker slapen. Melanie voelde zich lekker verzadigd, vond het “nieuwe” ontbijt lekker snel smorgens  en merkte ook dat het makkelijk was om van de zoetigheid af te blijven.

“Het voelt niet als Lijnen” en dat klopt ook want je eet in principe meer dan ooit.

Resultaat van beide dames samen toe nu toe:

  •  Meer dan 21 kilo afgeslankt.
  • Meer dan een meter (100cm!) kwijt
  • 74 pakjes boter vet kwijt.

Ze zijn beiden nog niet helemaal waar ze wilden komen en gaan nog lekker even verder, want het is helemaal niet moeilijk.

Wij vonden wel dat ze een bloemetje en een kledingcheque bij Bossenbroek verdient hadden. Want dat alle kleding te ruim is geworden snapt iedereen.

Gefeliciteerd dames, Geniet er maar van.

Hoe Fit ben jij? Kan je wel wat energie gebruiken of wil jij ook een maatje minder voor de zomer?

Doe dan hier de Fitcheck en wellicht mogen wij jou ook helpen.

Gezonde groet

Nienke