fbpx

Resultaten van Job

We zijn ongelofelijk trots op Job. Hij kwam in januari 2017 in ons Centre en wilde graag wat afslanken. Job is gestart met een proefpakket ontbijt en was in die 6 dagen 1,9 kg afgeslankt (!), 1,1% vet minder en buikomvang 3 cm’s minder en hij voelde zich veel vitaler. Geen wonder dat Job wilde doorgaan met een maandpakket van Herbalife.

Nu zijn we bijna drie maanden verder en elke keer als Job (lachend) binnenkomt zie ik hem steeds slanker worden. In zijn riem moesten er gaatjes bij en zijn blouses worden wel erg ruim. Ook vertelt Job dat zijn sportprestaties verbeteren en hij zich fantastisch voelt. Vol energie! Geen wonder want zijn resultaten zijn ook geweldig! Zo is Job binnen drie maanden(!):

  • 10,7 kg afgeslankt
  • 7,8 kg vet minder (=30 pakjes boter:-))
  • 4% spiermassa erbij
  • 29 cm’s kwijt

Job is echt verbaasd dat hij zoveel eten mag:-). Hij heeft absoluut geen trek en voelt zich zeer verzadigd. “ik ben op de helft” aldus Job, “maar ik heb vertrouwen dat het helemaal goed komt”  Wij ook Job. Succes ermee. We houden je in de gaten:-)

Wil jij ook zo’n ontbijtpakket testen? Doe dan de ontbijttest op deze site en je kunt net als Job aan de slag. Wij helpen je graag.